îmi place să fac oamenii să râdă

cred în a face oamenii să râdă. Îmi place sentimentul de râs doar pentru că îmi luminează ziua. Și dacă fac pe altcineva să râdă, E și mai bine pentru că știu că și eu le-am făcut ziua mai bună. Îmi place sentimentul pe care îl am când îi fac pe alți oameni să râdă, este un fel de sentiment de a coborî prima picătură mare sau buclă a unui rollercoaster imens. Știind că am adus fericire și bucurie, chiar dacă a fost doar pentru câteva secunde, în viața acelei persoane mă face să mă simt foarte bine în interior. Auzind râsul lor mă face să zâmbesc.

s-ar putea să nu pară mare lucru, dar, din moment ce îmi amintesc, am venit întotdeauna acasă cu certificate care spun pe ele, „cel mai bun prieten pentru toată lumea”, „cel mai ușor de înțeles”, „are o inimă mare”, „cea mai amuzantă persoană” sau chiar în unele cazuri „tipul preferat de student de predat”. Acestea sunt uimitoare pentru a obține pentru că dacă doar fiind mine face toată lumea se simt mai bine, și au o zi mai bună, atunci acea zi nu se va merge la deșeuri.

sentimentul pe care îl am știind că le-am pus acel zâmbet pe față, este ca și cum ai deschide prima dimineață de Crăciun și ai obține exact ceea ce ai cerut. Râsul este ceea ce face viața distractivă pentru toată lumea, ai putea avea o zi proastă și cineva vine și începi să vorbești, și apoi dintr-o dată, începi să râzi și te simți mai bine, totul pentru că pentru acele câteva secunde ai cel mai mare sentiment din lume, ca și cum nimic nu te poate atinge sau te poate doborî.

îmi amintesc o dată când eram în vacanță de vară cu familia mea, fratele meu și cu mine stăteam pe plajă foarte plictisiți și cam supărați pentru că nu am apucat să mergem la plimbarea anuală cu bicicleta pentru că sora mea s-a îmbolnăvit. Încercând să mă gândesc la ceva de făcut, m-am uitat la el și i-am spus, o glumă. Înainte să-ți dai seama, amândoi ne rostogoleam în nisip, râdeam până la punctul în care fețele noastre erau roșii și nu ne puteam prinde respirația. Îmi amintesc doar că în acel moment fața lui a prins soarele și zâmbetul lui era ureche la ureche și m-am simțit incredibil, tocmai am adus atât de multă bucurie în viața fratelui meu într-o zi complet tipică plictisitoare, care s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune zile pe care le-am avut vreodată. Știu că e fratele meu, dar există întotdeauna că rivalitatea frate pentru a vedea cine ar putea face ce mai bine. Și … cu siguranță mă pricep mai bine să fac oamenii să râdă. De asemenea, mă mândresc foarte mult cu asta. Mai ales, când cineva vine la mine și spune: „Ești doar hilar” sau prietenii mei mă prezintă, deoarece acesta este unul dintre prietenii mei foarte buni și este foarte amuzant. Îmi place să fiu „tipul amuzant” al grupului.

îmi place să fiu elevul care aduce un sentiment de „viață” clasei. În acest an domnul H. sked mama mea dacă aș putea fi pus în limba engleză 4 Clasa onoruri. Acum l-am avut deja în primul an și am avut o explozie. De la glume, la discuțiile de grup, chiar și la glumele despre care a crăpat râzând în timp ce susținea o prelegere, am fost foarte fericit să-l văd la timp. Aștept cu nerăbdare acest an în clasa sa pentru că este un profesor grozav, a vrut să mă învețe din nou (ceea ce este foarte rar pentru unii dintre profesorii mei) și aștept cu nerăbdare toate râsele pe care le vom avea.

pentru că bucuria pe care mi-o aduce râsul este diferită de orice altă emoție pe care Dumnezeu a insuflat-o în noi, pentru că doar un simplu râs, chiar și pentru acel moment, este un sentiment care va dura o viață întreagă.

Doneaza

dacă ți-a plăcut acest eseu, vă rugăm să ia în considerare a face o contribuție deductibilă fiscal la acest cred, Inc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.