Închirieri auto sua: sfaturi pentru închirieri auto Low-Cost

dacă ați planificat o călătorie rutieră în jurul Statelor Unite și trebuie să închiriați o mașină, trebuie să aveți o mulțime de întrebări despre cum funcționează. În acest articol, am decis să răspundem la toate întrebările care ar putea veni în minte. Care sunt cerințele pentru a închiria o mașină? Ce trebuie să fac? Am nevoie de un card de credit? Ce suplimente opționale pot obține? Care este cel mai bun mod de a economisi bani? Acestea sunt doar câteva dintre cele mai frecvente întrebări. Iată răspunsurile și sfaturile noastre.

Găsiți tarife ieftine la mașinile de Închiriat

Găsiți tarife ieftine la Expedia

cât de vechi este să închiriați o mașină?

în Statele Unite, vârsta minimă pentru a închiria o mașină este de 25 de ani, dar acest lucru nu înseamnă că persoanele sub 25 de ani nu pot închiria o mașină. Persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani pot închiria o mașină, dar vor trebui să plătească o taxă suplimentară pentru asigurare.

de ce ai nevoie pentru a închiria o mașină?

de ce aveți nevoie pentru a închiria o mașină

pentru a închiria o mașină trebuie să îndepliniți cerința de vârstă minimă, trebuie să aveți permis de conducere valabil, acoperire de asigurare și să utilizați o metodă de plată acceptată de Agenția de închiriere (în principal card de credit, dar, după cum vom vedea, există și alte opțiuni).

aveți nevoie de asigurare pentru a închiria o mașină?

răspunsul este da, dar dacă aveți deja o asigurare activă (asigurarea de muncă sau asigurarea de familie sau asigurarea de călătorie), nu va trebui să cumpărați polița de asigurare oferită de agenție. De asemenea, este posibil să aveți asigurare auto inclusă în oferta cardului dvs. de credit. În orice caz, este recomandabil să întrebați despre tipul de asigurare necesar pentru închiriere și dacă o astfel de acoperire este inclusă în polița dvs.

cei care nu locuiesc în SUA vor trebui să cumpere asigurare atunci când închiriază o mașină. De obicei, contractul include acoperire de bază, dar este recomandabil este de a achiziționa cât mai multe politici ca tine consideră necesar pentru siguranța dumneavoastră.

puteți închiria o mașină fără permis?

aveți absolut nevoie de un permis de conducere valabil pentru a închiria o mașină. Nu puteți închiria o mașină dacă licența dvs. este expirată, suspendată sau revocată. Fotocopiile licenței sau permisului cursantului nu vor fi acceptate. Evident, fiecare șofer suplimentar trebuie să aibă o licență valabilă pentru a avea voie să conducă mașina închiriată.

puteți închiria o mașină cu licență temporară?

dacă v-ați pierdut permisul în zilele premergătoare închirierii și vi s-a acordat un permis de conducere temporar, trebuie să contactați compania de închiriere în avans pentru a afla dacă vor exista probleme. Din păcate, nu există nicio garanție că cererea dvs. va fi acordată.

aveți nevoie de un card de credit pentru a închiria o mașină?

un card de credit nu este necesar pentru a rezerva o mașină de închiriat, dar este aproape întotdeauna necesar atunci când ridicați mașina, deoarece un depozit de garanție va fi blocat pe card. De obicei, cardul de credit trebuie să fie din principalele rețele de procesare a cardurilor de credit (Visa, Mastercard, American Express…). Amintiți-vă că cardul de credit trebuie să fie în numele persoanei care închiriază mașina.

puteți închiria o mașină fără card de credit?

unele agenții pot accepta, de asemenea, un card de debit, atâta timp cât este în numele șoferului principal. Ar trebui să încercați să aflați înainte de a face rezervarea. Cardurile preplătite nu sunt acceptate niciodată.

cât este depozitul de mașini de Închiriat?

în unele cazuri, vi se va solicita să autorizați retragerea banilor de pe cardul dvs. de credit numai pentru cheltuieli care nu sunt acoperite de asigurare, fără nicio deducere. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, compania de închiriere poate reține 100-300 USD de pe cardul de credit ca depozit de garanție. Cu toate acestea, suma minimă pe care băncile o percep de obicei pentru cardurile de credit este suficientă pentru a acoperi depozitul necesar.

pot închiria o mașină cu numerar?

dacă ați decis să plătiți în numerar, puteți face acest lucru, dar vă vor permite doar să plătiți pentru închirierea mașinii și să nu o utilizați ca garanție. Este foarte rar ca o agenție de închiriere să accepte numerar ca depozit pentru închirierea de mașini. Va trebui totuși să prezentați un card de credit în numele șoferului principal.

alte sfaturi

există o limită de kilometraj pentru mașinile de Închiriat?

unele oferte specifică un număr maxim de mile parcurse în timpul perioadei de închiriere. Dacă decideți să închiriați o mașină cu această caracteristică, aveți grijă. Dacă depășiți limita de kilometraj, va trebui să plătiți o taxă suplimentară pe milă. Dacă intenționați să călătoriți pe distanțe lungi și nu puteți calcula cu exactitate numărul de mile, cea mai bună soluție este să alegeți ofertele Cu kilometraj nelimitat.

cât este taxa suplimentară de șofer la închirierea unei mașini?

dacă călătoriți într-un grup și doriți ocazional să eliberați șoferul principal, rețineți că acest lucru are un cost. În cazul închirierii de mașini, șoferul suplimentar necesită o rată zilnică suplimentară. Unele agenții nu percep taxa dacă șoferul suplimentar este soțul șoferului principal, dar trebuie să fiți bine informat înainte de a închiria mașina, deoarece regulile pot varia de la stat la stat.

dacă conduceți și nu sunteți unul dintre șoferii din contract, aveți un risc ridicat, deoarece în caz de evenimente neprevăzute asigurarea dvs. nu vă va acoperi.

cum să returnați o mașină închiriată

cum să returnați o mașină închiriată

puteți lăsa o mașină închiriată după ore?

la sfârșitul călătoriei, când este timpul să zburați acasă, poate fi necesar să returnați mașina într-un moment incomod, de exemplu, noaptea târziu sau foarte devreme dimineața. Pot confirma că mașina poate fi returnată după închiderea Agenției, fără a fi nevoie de personal pentru a o colecta. Acesta este în principal cazul agențiilor aeroportuare, în timp ce locațiile mai mici pot să nu ofere acest serviciu.

dacă anticipați o întârziere în livrare, vă recomand întotdeauna să sunați la agenție pentru a afla despre politica lor de returnare. Dacă este posibil să faceți acest lucru, vi se poate cere să lăsați cheile mașinii direct într-o cutie.

poți returna o mașină mai devreme?

da, este posibil să returnați mașina înainte de ora convenită. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că veți primi o rambursare pentru timpul în care nu l-ați folosit.

ce se întâmplă dacă returnez mașina închiriată cu întârziere?

Ei bine, este foarte important ca mașina să fie returnată în termenul convenit la rezervarea mașinii. O întârziere de câteva ore în returnarea mașinii vă va costa la fel de mult ca o zi suplimentară de închiriere.

trebuie să curățați mașina închiriată înainte de a vă întoarce?

nu este necesar să spălați mașina înainte de a o returna, dar este o practică bună să încercați să curățați puțin interiorul. Uneori se poate întâmpla ca, dacă mașina este prea murdară, vi se va percepe o taxă de curățare.

trebuie să realimentați înainte de a returna o mașină închiriată?

dacă nu găsiți o ofertă care include un rezervor plin de gaz în preț, va trebui să returnați mașina cu un rezervor plin de gaz. Există, de asemenea, opțiunea de a returna mașina cu un rezervor gol, dar în acest caz vi se va percepe prețul unui rezervor plin de gaz la tarifele companiei de închiriere (de obicei foarte mari).

sfatul este, prin urmare, să umpleți rezervorul în afara zonei aeroportului imediat înainte de decolare, la o benzinărie unde combustibilul este puțin mai ieftin.

conducerea mașinii

de ce aveți nevoie pentru a închiria o mașină?

puteți conduce o mașină de Închiriat dintr-un stat?

în general, nu există restricții de acest fel, dar sfatul meu este să consultați foarte atent politicile de închiriere de mașini, deoarece unele agenții pun restricții la conducere între state cu mașina de Închiriat. În orice caz, acest lucru se întâmplă foarte rar.

puteți lăsa mașina închiriată într-un alt stat?

Da, puteți lăsa mașina într-o stare care nu este cea în care ați luat-o, dar rețineți că această opțiune (Modul unic) are, în general, un cost suplimentar (taxa de predare). În unele state – California și Nevada, de exemplu, taxa de predare nu se aplică, cu excepția lunilor de vară, când unele agenții tind să adauge taxa la prețul de închiriere.

puteți lua o mașină de închiriat din SUA în Canada?

aproape toate cele mai fiabile agenții de închiriere permit clienților lor să treacă granița în Canada cu mașina închiriată. Deoarece asigurarea SUA este recunoscută și în Canada, nu va trebui să achiziționați o acoperire suplimentară. În plus față de documentația de asigurare, asigurați-vă că vă aduceți contractul de închiriere și dovada cetățeniei.

puteți lua o mașină de închiriat din SUA în Mexic?

din nou, agențiile majore de închiriere vă permit să conduceți mașina de închiriat peste graniță în Mexic. Principala diferență este însă asigurarea, deoarece Mexicul nu recunoaște asigurarea Americană. Din acest motiv, va trebui să achiziționați o poliță cu o companie de asigurări mexicană. Documentația trebuie prezentată la vamă împreună cu contractul de închiriere și documentația care dovedește cetățenia și motivele călătoriei peste graniță.

puteți lua o mașină de Închiriat off-road?

în general, contractele oferite de marile companii de închiriere interzic utilizarea mașinii pe drumuri neasfaltate pentru a se proteja în caz de avarii majore ale vehiculului. Deci, prin lege, nu puteți conduce o mașină de categorie intermediară sau standard (în unele cazuri nici măcar 4 mașini de la 4!) pe drumuri neasfaltate. Cu toate acestea, în special pe itinerariile de excursii rutiere din sud-vest, nu este neobișnuit să vezi un număr mare de mașini de Închiriat mergând pe drumuri murdare (de exemplu, Valley Drive în Monument Valley).

evident, nu va fi nimeni acolo care să monitorizeze drumurile pe care conduceți, dar important este că știți că, dacă provocați daune în timp ce vă aflați pe un drum murdar, vi se poate cere să plătiți pentru asta.

Extra

 închirierile de mașini au anvelope de iarnă?

puteți închiria o mașină cu scaun de mașină?

Da, puteți închiria o mașină cu scaun auto în momentul rezervării sau în momentul colectării, plătind un tarif zilnic suplimentar. Aceasta este cea mai convenabilă soluție dacă nu doriți să vă luați scaunul auto cu dvs. în avion și în toate celelalte călătorii. În funcție de vârstă și greutate, există trei tipuri de scaune pentru copii: copil, copil și rapel. Asigurați-vă că rezervați cel potrivit!

mașinile de Închiriat au GPS?

am primit odată o mașină care avea un GPS încorporat, cu toate acestea, nu este atât de obișnuit. În majoritatea cazurilor, va trebui să adăugați navigatorul ca serviciu suplimentar și să plătiți o taxă zilnică (până la 20 USD pe zi). Dacă nu credeți că ar trebui să plătiți taxa, sfatul meu este să utilizați navigatorul Google Maps, descărcând hărțile offline în cazul în care itinerariul dvs. include opriri în care nu există semnal telefonic.

închirierile de mașini oferă lanțuri de zăpadă?

poate părea ciudat, dar marea majoritate a companiilor de închirieri auto nu oferă lanțuri de zăpadă ca o caracteristică standard și rareori ca o opțiune suplimentară plătită. Dacă este important să aveți lanțuri de zăpadă la bord atunci când închiriați o mașină în timpul iernii, informați-vă în avans! O alternativă este să le luați cu dvs. atunci când călătoriți de acasă sau să le închiriați de la un furnizor de lanțuri de zăpadă, ținând cont de faptul că multe companii interzic instalarea lanțurilor de zăpadă pe mașinile lor.

inchirierile de masini au anvelope de iarna?

aproape toate companiile interzic utilizarea lanțurilor de zăpadă, deoarece, în perioada de iarnă, mașinile de închiriat sunt aproape întotdeauna echipate cu anvelope pentru toate anotimpurile, ceea ce ar trebui să elimine problema. Cu toate acestea, ar trebui să aflați și să vă asigurați că vehiculul pe care l-ați ales este echipat cu lanțuri de zăpadă, deoarece în unele cazuri poate exista o lipsă de disponibilitate și, în caz de ninsori abundente, puteți fi lăsat blocat fără posibilitatea montării lanțurilor de zăpadă.

Cum de a găsi tarife ieftine pentru inchirieri auto?

 cât costă să închiriezi o mașină?

rezervările sunt întotdeauna gestionate de sediul central al companiilor, deci este mai bine să rezervați o mașină de Închiriat online. Cu toate acestea, în loc să accesați direct site-urile web ale companiilor, utilizați site-urile de comparație de pe web dedicate închirierii de mașini și motociclete. De obicei, puteți obține un preț mult mai bun. Încearcă – l și vezi pentru tine!

mai jos sunt link-uri către site-uri de comparare a prețurilor online care includ cele mai fiabile companii (Hertz, Alamo, Avis, Dollar, Enterprise, Budget, National și multe altele). Așa cum s-a anticipat, acestea permit anularea gratuită în termen de 24-48 de ore și nu oferă niciun comision pe cardul dvs. de credit. Sfatul meu este să le încercați pe toate, deoarece ofertele sunt adesea diferite și atunci când comparați companiile 3main, este posibil să puteți economisi mulți bani.

Găsiți tarife ieftine la mașinile de Închiriat

Găsiți tarife ieftine la Expedia

cât costă să închiriezi o mașină?

prețul închirierii unei mașini se modifică în funcție de un număr mare de variabile, cum ar fi durata închirierii, categoria vehiculului, datele și locația colectării, numărul și tipul de opțiuni incluse în contract, tipul de acoperire suplimentară de asigurare… câteva exemple? Ridicarea mașinii de la agențiile aeroportului va costa, în general, mai puțin decât ridicarea acesteia de la agențiile din oraș. O închiriere de 20 de zile va avea o rată zilnică mai mică decât o închiriere de câteva zile. De asemenea, rezervarea mașinii pentru luna August va costa mai mult decât în lunile de toamnă sau primăvară, când disponibilitatea mașinii este mai mare.

în plus, este posibil ca fiecare site de comparație individual să fi activat reduceri speciale la categorii individuale de vehicule sau oferte temporare. Din acest motiv, cel mai bine este să comparați toate prețurile de pe aceste site-uri, pentru a obține o imagine de ansamblu largă a prețurilor.

când este cel mai bun moment pentru a rezerva o mașină de Închiriat?

primul sfat pe care vi-l voi oferi este să vă schimbați abordarea în ceea ce privește închirierea unei mașini. Așteptarea ofertelor de ultimă oră nu vă va garanta că veți găsi o rată mai bună. Răspunsul corect este că cel mai bun moment pentru a rezerva este „cât mai curând posibil”. Din experiența personală, din păcate, nu există un interval de timp stabilit pentru a găsi prețuri mici de închiriere, deci este dificil să determinați când ați putea economisi ceva, de asemenea, deoarece există mulți factori în joc (perioada călătoriei, tipul de mașină, sezonul înalt sau scăzut, disponibilitatea mașinilor).

sfatul meu este să monitorizați site-urile de comparare a prețurilor începând cu 6 luni înainte de călătorie și nu mai târziu de 2-3 luni înainte de plecare. Rețineți că, în general, aceste portaluri garantează anularea gratuită cu până la 24-48 de ore înainte de preluare, deci dacă găsiți prețuri mai bune mai târziu, puteți oricând să anulați rezervarea și să faceți alta. Unii insideri sugerează să rezervați mașina la mijlocul săptămânii, să evitați rezervarea în weekend și să așteptați până luni sau chiar marți.

Găsiți tarife ieftine la mașinile de Închiriat

Găsiți tarife ieftine la Expedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.