hvem vant NASCAR-løpet i går? Komplette resultater fra dover race

vinneren av søndagens NASCAR Cup Series race på Dover International Speedway satte et historisk bilnummer tilbake i Victory Lane.

Alex Bowman kjørte Hendrick Motorsports no. 48 til seier I Drydene 400. Bowmans forgjenger I bilen, Jimmie Johnson, vant en track-record 11 Cup løp på Monster Mile.

Bowmans 48 var ikke den beste bilen søndag; den ære tilhørte No. 5 Av Bowman lagkamerat Kyle Larson. Men Bowman var i ledelsen for en sen omstart etter et stort pitstopp av sitt mannskap. Bowman kapitalisert på banen posisjon og outran Larson til rutete flagget.

nedenfor er Mer Om Bowmans seier søndag, pluss de komplette resultatene av løpet.

MER: Se NASCAR racing live med fuboTV (7-dagers gratis prøveversjon)

hvem vant NASCAR-løpet i går?

Alex Bowman ledet En Hendrick Motorsports feie av de fire beste stedene I Drydene 400. Han slo runner-up Kyle Larson med 2.017 sekunder i sin andre seier for sesongen.

Til no. 48 pit mannskap …
… denne er til deg! @Alex_Bowman og @ TeamHendrick få det gjort på @ MonsterMile! 🏁 pic.twitter.com/wcsEqmRNY0

— NASCAR (@NASCAR) Kan 16, 2021

Bowman pit crew fortjener mye av æren for seieren. Det viste seg å være den raskeste pitstoppen i 2021-sesongen (12.1776 sekunder, ifølge NASCAR)i løpet av et sent løp. Det hjalp Bowman få bilen tilbake på banen rett foran Larson for omstart. Bowman ryddet Larson på omstart og kjørte bort for seieren.

» Det føles riktig å sette 48 tilbake i Victory Lane her etter hvor mange løp denne bilen har vunnet her, » Sa Bowman i et postrace-intervju.

Larson vant de to første etappene og ledet 263 av løpets 400 runder.

NASCAR-resultater Fra Dover

Alex Bowman og Kyle Larson endte 1-2 i Drydene 400. Hendrick Motorsports ‘ to andre førere, Chase Elliott Og William Byron, kom på henholdsvis tredje og fjerde plass.

«jeg kan garantere deg at dette er den mest nervøse jeg noensinne har vært i et løp,» fortalte Lagets eier Rick Hendrick FS1S Regan Smith etter løpet. «Flott dag for organisasjonen. Og Alex, gratulerer til ham. Dette er et tegn på gutta som jobber sammen og bringer gode ting til sporet.»

Hendrick Motorsports er den tredje organisasjonen I NASCAR Cup Series historie til slutt 1-2-3-4 i en enkelt hendelse, bli Peter DePaolo Racing (Desember. 30, 1956, I Titusville; 7. April 1957, I North Wilkesboro) og Roush Fenway Racing (Nov. 20, 2005, På Homestead-Miami).

Team Penskes Joey Logano fullførte topp fem.

NASCAR vil gå road racing neste helg på et nytt spor for serien. Circuit Of The Americas, et kurs utenfor Austin, Texas, vil være vert For EchoPark Texas Grand Prix søndag 23. Mai (2:30 pm ET; FS1, TSN, PRN, SiriusXM NASCAR Radio).