Supercross 2021: tulokset ja pistetilanne 16. kierroksen jälkeen Salt Lake Cityssä

Marvin Musquin piti joukkuetoverinsa Cooper Webbin niukasti voitokkaana Monster Energy Supercross-kauden 2021 16. kierroksen voittajana Rice-Eccles Stadiumilla Salt Lake Cityssä, Utahissa. Tämä on Musquinin ensimmäinen palkintokorokesijoitus kuuteen viime kisaan ja hänen ensimmäinen voittonsa kahteen vuoteen.

kilpailun alkupuolella Musquin antoi painetta silloiselle johtajalle Ken Roczenille, joka yritti kaventaa Webbin pistejohtoa ja tehdä realistisemman taistelun ensi viikon kauden finaalipaikasta kierroksella 17. Kun Roczen kaatui toista kertaa peräkkäin, hän luovutti johtopaikan Musquinille ja päästi KTM-ajajat Musquinin ja Webbin maaliin ensimmäisenä ja toisena kilpailussa.

Webb olisi halunnut voittaa – tai vähintäänkin nähdä Roczenin putoavan vielä pari sijaa – saadakseen mestaruuden pakettiin, mutta nyt hän realistisesti tarvitsee vain varman kisan ensi viikolla voittaakseen toisen Supercross-tittelinsä. Webb voitti mestaruuden 2019 ja sijoittui viime vuonna toiseksi Eli Tomacin jälkeen.

Malcolm Stewart piti Webbin paineen Roczenin kolariin asti ja putosi sen jälkeen yli 10 Sekuntia kärkitaistelusta. Hän ajoi kolmanneksi, kun tamma heilutti uransa ensimmäistä palkintokorokesijoitusta.

tulokset: Klikkaa tästä saadaksesi 450 tulosta; Klikkaa tästä 250 tulosta

Dylan Ferrandis sijoittui neljänneksi. Se oli hänen paras sijoituksensa sen jälkeen, kun hän ylitti Checkersin Kakkosen kauden alussa Houstonissa 2.

Chase Sexton kokosi kärkiviisikon jo neljäntenä kuudessa viime kilpailussa. Hän sijoittui palkintokorokkeelle Atlantan osakilpailun kahdella ensimmäisellä kierroksella.

kaatumisensa jälkeen Roczen sijoittui kuudenneksi. 22 pisteen vajaalla hän tarvitsee Webbille jotain, jotta hänellä olisi mahdollisuus tulla neljänneksi uudeksi mestariksi yhtä monena kautena.

Jason Anderson oli seitsemäntenä, Aaron Plessinger kahdeksantena, Dean Wilson yhdeksäntenä ja Tomac kokosi kymmenen parhaan joukkoon.

50 pisteen alijäämällä Ykköseen sijoittunut, 10: nneksi sijoittunut Tomac on karsiutunut loppukilpailusta vuoden 2021 450 mestaruusturnauksesta.

Klikkaa tästä kierroksen 15 450 Päätulosta | 450 Ratsastajapistettä / valmistajan pistettä

mestaruusjahti 250 East-luokassa muutti ihonväriä nopeasti käytännössä.

Christian Craig sai harjoituksissa kovan kolarin ja nilkutti pois radalta. Hän jonotti lämmitystään, mutta ei pystynyt suorittamaan sitä loppuun ja vetäytyi tapahtumasta loukkaantuneen nilkkansa kanssa.

10 viikon tauon jälkeen, kun 250 Westin divisioona kilpaili, idän ratsastajat pääsivät takaisin radalle, kun kaksi kilpailua oli jäljellä. Salt Lake City 1 kilpailee ainoastaan divisioonaansa vastaan. Ensi viikolla pelataan Itä-Länsi-kamppailu, joka voi muuttaa pistesaldoa.

Craigin jäädessä eläkkeelle, se tarkoitti tittelitaistelua jo Shimodan ja Colt Nicholsin välille.

Shimoda tuli kilpailuun 28 pistettä rästissä. Saadakseen matemaattisen mahdollisuuden voittaa mestaruus, Shimodan piti tehdä vähintään kaksi pistettä Nicholsille.

Shimoda vastasi paineisiin ottamalla alussa johtopaikan ja pitämällä sitä pitääkseen mestaruustoiveensa elossa.

mutta Michael Mosiman ja Jett Lawrence eivät tehneet tilannetta helpoksi.

Jett Lawrence onnitteli Jo Shimodaa tämän 250-voiton jälkeen (NBC Sports).

päätöskierroksilla Mosiman hyppäsi leveäksi ja poistui radalta ottaen itsensä ulos kilpailusta. Lawrence piti kuitenkin tiukasti kiinni Shimodan puskurista ja sai tämän ansaitsemaan voiton. Lawrence jäi lopulta 1,15 sekuntia Kakkosesta ja kuroi eroa pisteissä kolmantena olevaan Craigin lopetettua uransa.

Nichols pelasti sen, minkä pystyi, mutta osallistuu ensi viikon Itä-Länsi-välienselvittelyyn, jossa hänen täytyy päästä pääsarjaan voittaakseen tittelin.

Mosimanin virhe päätöskierroksilla tarkoitti sitä, ettei hän pystynyt haastamaan voitosta. Hän sijoittui neljänneksi ja antoi mestaruustaiston hieman kiristyä.

Thomas Do kokosi viisi parasta.

Klikkaa tästä 250 East Main results | 250 Rider Points

Next Up: Rice-Eccles Stadium, Salt Lake City, Utah, 1.toukokuuta.

pisteet, tulokset 1. kierroksen jälkeen Houstonissa: Justin Barcia, Christian Craig varhain johdossa

pistettä, tulokset 2. kierroksen jälkeen Houstonissa: Eli Tomac sulkee aukon, Jett Lawrence voitti ensimmäisen

pistettä, tulokset 3. kierroksen jälkeen Houstonissa: Ken Roczen ansaitsee yhden pisteen marginaalin; Colt Nichols, Christian Craig Jaa 250 johtoa

pistettä, tulokset 4. kierroksen jälkeen Indianapolisissa: Ken Roczen voittaa laajentaakseen pistemarginaalia, Colt Nichols tuplaantuu

pistettä, tulokset 5. kierroksen jälkeen Indianapolisissa: Ken Roczen saa kaksi pistettä; Colt Nichols threepeats

pistettä, tulokset 6. kierroksen jälkeen Indianapolisissa: Ken Roczen jatkaa rullaustaan; Christian Craig pysäyttää Colt Nicholsin

pistettä, tulokset 7. kierroksen jälkeen Orlandossa: Cooper Webb saa toisen voiton, kun Jett Lawrence myös tuplaa

pistettä, tulokset 8. kierroksen jälkeen Orlandossa: Cooper Webb jälleen kuroo eroa Ken ROCZENIIN

pistettä, tulokset 9. kierroksen jälkeen Daytonassa: Eli Tomac voittaa viidennen Daytonan voiton

pistettä, tulokset 10. kierroksen jälkeen Arlingtonissa: sanojen taistelu Webbin ja Roczenin välillä päättyy Webbin voittoon

pisteet, tulokset 11. kierroksen jälkeen Arlingtonissa: Cooper Webb kaksi-kaksi Arlingtonissa; Hunter Lawrence voittaa ensin 250

pistettä, tulokset 12. kierroksen jälkeen Arlingtonissa: Cooper Webb saa toisen Residency Sweep with perfect Arlington effort

points, results after round 13 at Atlanta: eli Tomac syöksyy toiseen voittoon NASCAR infield Course

points, results after round 14 at Atlanta: Ken Roczen ei ole vielä valmis; Justin Cooper extends 250 lead

POINTS, RESULTS AFTER ROUND 15 AT ATLANTA: Title contenders finish 1-2-3; Cooper Webb extends advantage